U bent hier → Wie zijn wij - Contact

Scuba Diving Vinkeveense Plassen is ...

Wij zijn Bart Jan en Shireen Bootsma en we zijn enthousiaste duikers en watersporters. Wij zijn de mensen achter duikschool Scuba Diving Vinkeveense Plassen.

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de maritieme sector in binnen- en buitenland, hebben wij ons in 1999 weer in Nederland gevestigd om van onze hobby ons werk te maken en duikschool Scuba Diving Vinkeveense Plassen opgericht. De activiteiten van de school richten zich in de eerste plaats op het verzorgen van duikopleidingen. Daarnaast organiseren en begeleiden wij allerlei recreatieve en technische duiken, duiktrips en bootduiken op de Vinkeveense Plassen en verhuren en verkopen de benodigde uitrusting daarvoor. Maar onze activiteiten beperken zich niet alleen tot het duiken. Als ervaren watersporters verzorgen wij ook vaar-, surf- en zeilcursussen en kun je bij ons je vaarbewijs en marifoon opleiding volgen.

In al onze opleidingen hebben we één rode leidraad: ''veiligheid voorop!'' Natuurlijk moet een duik of vaaropleiding leuk en recreatief zijn, maar de uitgangspunten zijn allemaal gebaseerd op veiligheid. En dat is wel een goed gevoel. Als je op zoek bent naar de limieten, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres.

Wij zijn een kleine PADI duikschool (PADI staat voor Professional Association of Diving Instructors en is ‘s werelds grootste recreatieve duikers opleidingsorganisatie) en dat heeft vele voordelen. Zo overleggen we met jou persoonlijk wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn met betrekking tot de cursus die je wilt volgen en hoe we het te volgen traject plannen. Met andere woorden, de cursus wordt aan jou aangepast en niet andersom. En gaat het niet zo snel als gehoopt? Heb je een extra les nodig? Dan nemen wij daar de tijd voor en dat kost je niets extra! Kortom, bij Scuba Diving Vinkeveense Plassen krijg je de aandacht die je verdient!

Wil je weten wanneer jouw duikavontuur kan beginnen? Neem dan snel contact met ons op: 0294-293781 of 06-10126264

Scuba Diving Vinkeveense Plassen
Bart Jan en Shireen Bootsma
Arkenpark De Plashoeve 4a
3645 AG Vinkeveen
Email: info@sdvp.nl

Site en techniek: Ben Brouwer, Hilversum


Hoe kom ik bij SDVP ?: Routebeschrijving