U bent hier → Downloads - Open Water Diver Formulieren

Hieronder tref je een overzicht aan van de formulieren die je nodig hebt voor deelname aan de PADI Open Water Diver cursus die bij Scuba Diving Vinkeveense Plassen (SDVP) wordt gegeven. Het bestandsformaat is PDF.

LET OP! Voor het bekijken van deze bestanden is © Adobe Reader nodig.


Formulier:
Inschrijfformulier voor de PADI Open Water Diver Cursus
Download dit formulier met de bovenstaande link, print het uit en lever hem ingevuld bij ons in, of neem het mee op de eerste cursusdag.
Alle in te leveren vragen uit het manual
Ben je met de cursus gestart? Print dan hier de vragen uit het manual uit. Op deze manier blijft je boek netjes. Deze vragenlijsten lever je tijdens de cursus ingevuld bij ons in.
PADI Scuba Diver verklaring
Met het tekenen van deze verklaring erken je op de hoogte te zijn van diverse gedragsregels. Dit formulier dient ingevuld en ondertekend bij ons te worden ingeleverd bij aanvang van de Scuba Diver cursus. Na het afronden van de Scuba Diver opleiding kun je je opleiding vervolgen en PADI Open water Diver worden.
Gedragsregels/verklaring van begrip voor de PADI cursus
Met het ondertekenen van deze verklaring ben je op de hoogte van de standaard gedragsregels voor veilig perslucht- en snorkelduiken. Lever dit formulier in bij aanvang van de Open Water Diver cursus.
PADI medisch keuringsformulier
Vul voor aanvang van de cursus de medische verklaring in. Heb je ergens een vraag met JA beantwoord? In principe geen probleem. Neem het formulier mee naar een keuringsarts/-instantie alvorens je met de cursus begint. Zij kunnen verklaren dat je bent goedgekeurd om te gaan duiken. Het ingevulde en getekende formulier, samen met de verklaring van de keuringsinstantie, lever je liefst bij aanvang van de cursus bij ons in. Deze dient in ieder geval voor de eerste persluchtduik in ons bezit te zijn.