U bent hier → Downloads - Divemaster Formulieren

Hieronder tref je een overzicht aan van de formulieren die je nodig hebt voor deelname aan de PADI Divemaster cursus die bij Scuba Diving Vinkeveense Plassen (SDVP) wordt gegeven. Het bestandsformaat is PDF.

LET OP! Voor het bekijken van deze bestanden is © Adobe Reader nodig.


Formulier:
Inschrijfformulier voor de PADI Divemaster Cursus
Download dit formulier met de bovenstaande link, print het uit en lever hem ingevuld bij ons in, of neem het mee op de eerste cursusdag.
Aanvraag PADI Divemaster brevettering
Bij het afronden van de cursus wordt het brevet aangevraagd. Dit gebeurt niet op dezelfde manier als je voorgaande brevetaanvragen. Vul dit formulier vast gedeeltelijk in. Lever hem vervolgens bij ons in op de eerste cursusdag.
PADI lidmaatschapsovereenkomst
Dit formulier hoort onlosmakelijk bij het bovenstaande. Hierin staan diverse voorwaarden die horen bij het Divemaster brevet. Je wordt bij brevettering tevens lid van de wereldwijde PADI-organisatie.
Gedragsregels/verklaring van begrip voor de PADI cursus
Met het ondertekenen van deze verklaring ben je op de hoogte van de standaard gedragsregels voor veilig perslucht- en snorkelduiken. Lever dit formulier in bij aanvang van de Divemaster cursus.
PADI medisch keuringsformulier
Vul voor aanvang van de cursus de medische verklaring in. Heb je ergens een vraag met JA beantwoord? In principe geen probleem. Neem het formulier mee naar een keuringsarts/-instantie alvorens je met de cursus begint. Zij kunnen verklaren dat je bent goedgekeurd om te gaan duiken. Het ingevulde en getekende formulier, samen met de verklaring van de keuringsinstantie, lever je liefst bij aanvang van de cursus bij ons in. Deze dient in ieder geval vóór de eerste persluchtduik in ons bezit te zijn.