U bent hier → Downloads - Advanced Open Water Diver Formulieren

Hieronder tref je een overzicht aan van de formulieren die je nodig hebt voor deelname aan de PADI Advanced Open Water Diver cursus die bij Scuba Diving Vinkeveense Plassen (SDVP) wordt gegeven. Het bestandsformaat is PDF.

LET OP! Voor het bekijken van deze bestanden is © Adobe Reader nodig.


Formulier:
Inschrijfformulier voor de PADI Advanced Open Water Diver Cursus
Download dit formulier met de bovenstaande link, print het uit en lever hem ingevuld bij ons in, of neem het mee op de eerste cursusdag.
Alle in te leveren vragen uit het manual
Ben je met de cursus gestart? Print dan hier de vragen uit het manual uit. Op deze manier blijft je boek netjes. Deze vragenlijsten lever je tijdens de cursus ingevuld bij ons in.
Gedragsregels/verklaring van begrip voor de PADI cursus
Met het ondertekenen van deze verklaring ben je op de hoogte van de standaard gedragsregels voor veilig perslucht- en snorkelduiken. Lever dit formulier in bij aanvang van de Advanced Open Water Diver cursus.
Verklaring afronding Adventure Dives
Mocht het onverhoopt wat langer duren om deze cursus af te ronden dan kun je middels deze verklaringen elke cursusduik laten aftekenen. Dit is dan een bewijs dat je de betreffende duik en bijbehorende kennistoets met goed gevolg hebt gemaakt. Met 3 aantekeningen mag je je al 'Adventure Diver' noemen
PADI medisch keuringsformulier
Vul voor aanvang van de cursus de medische verklaring in. Heb je ergens een vraag met JA beantwoord? In principe geen probleem. Neem het formulier mee naar een keuringsarts/-instantie alvorens je met de cursus begint. Zij kunnen verklaren dat je bent goedgekeurd om te gaan duiken. Het ingevulde en getekende formulier, samen met de verklaring van de keuringsinstantie, lever je liefst bij aanvang van de cursus bij ons in. Deze dient in ieder geval vóór de eerste persluchtduik in ons bezit te zijn.