U bent hier → Activiteiten - Technisch duiken

Technisch duiken bij SDVP ...

Wij hebben een Carolina skiff van 27 voet beschikbaar die uitermate geschikt is als duikplatform voor technische duikers. Een groep van 8 technische duikers aan boord is geen uitzondering. Bent u met meer duikers dan varen wij uiteraard twee keer.

Waarom zou u hier geen gebruik van maken als je gewoon het water in kan stappen en zonder moeite direct naar het diepste punt kan afdalen?

Eén van de voornaamste redenen is wel de rust die het geeft om geen grote afstanden te hoeven zwemmen voordat je eindelijk boven het afdaal punt aankomt. Omgekeerd natuurlijk dat je niet 400 meter terug hoeft te zwemmen aan het einde van je duik voordat je het water uit kunt, je wordt opgehaald zodra je aan de oppervlakte bent teruggekeerd.

Op verzoek leggen wij ook een shotlijn ter referentie tijdens de afdaling. Uit veiligheidsoverweging zou je altijd een support platform willen hebben, onze boot geeft deze faciliteit inclusief zuurstof en een professionele bemanning. Geen vertraging in het geval iemand assistentie nodig heeft!!!