IJsduiken: een unieke kans...
Ook deze winter kijken wij weer uit naar de mogelijkheid om te kunnen ijsduiken. Vandaar dat wij hier al in het najaar op anticiperen en voorbereidingen treffen. IJsduiken bij SDVP kent veel voordelen. Zoals lekker omkleden in de warmte i.p.v. achter je auto staan! Ook hebben wij natuurlijk wat warms te drinken en te eten bij deze temperaturen.

Laat ons weten of je hier aan mee wilt doen zodat wij ons hier op kunnen voorbereiden. Uiteraard worden tijdens de duiken alle veiligheidsaspecten in acht genomen. Zo duik je altijd aangelijnd met een IJsduik-Instructeur of onder begeleiding van een (voor ijsduiken gediplomeerde) Divemaster. Veiligheid staat bij ons altijd voorop !!

Let op... voor deelname aan ijsduik-activiteiten moet je minimaal het PADI Advanced brevet(of gelijkwaardig) kunnen tonen.

En... als je ijsduiken tot een specialisme wilt verheffen kun je bij ons de IJsduik-specialty doen. Tijdens theorielessen loop je door alle aspecten van het ijsduiken. Ná het uitvoeren van de verplichte duiken ontvang je het brevet. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus.

De kosten voor deze unieke ervaring zijn:
- IJsduik met begeleiding 25,--
- Wil je erbij zijn en leuk meedoen maar niet duiken 12,--
- De IJsduik Specialty slechts 155,--
- Heb je geen duikuitrusting dan hebben wij dat voor je 45,--

Tot snel ........ onder het ijs.

Meld je nu alvast aan (je kunt niet vroeg genoeg zijn):
Tel: 0294-293781 of 06-10126264
Email: info@sdvp.nl
(*) Lees aub. onze Disclaimer onderaan deze pagina.