Evenementen
Scuba Diving Vinkeveense Plassen organiseert diverse evenementen op maat! Als u een leuk idee heeft voor uw bedrijfs- of verjaardagsfeestje laat het ons weten en wij kijken of we er een prachtig onvergetelijk feest van kunnen maken.

Wij kunnen deze dag met allerlei leuke dingen invullen. U bent nu weliswaar op onze duik-site maar er is meer.......

Lekker bezig zijn; dat is wat de deelnemers willen dus gaan wij dat doen. Volleybal, voetbal, de surfplank pakken of een rondje met onze Sailhorse varen (je moet dan wel kunnen zeilen natuurlijk) behoren tot de mogelijkheden. Dit is slechts een klein deel van hetgeen wij u kunnen bieden. Zit hier niets bij? Gewoon tot rust komen tijdens een wandeling op één van de eilanden in de Vinkeveense Plassen is een aanrader.

Na afloop van al deze activiteit heeft iedereen honger gekregen en is het tijd om wat te eten en te drinken. Een simpele of uitgebreide lunch is mogelijk maar ook onze vermaarde BBQ is een favoriete keuze bij allen die u al zijn voorgegaan. Heeft u toch nog andere- en/of extra wensen dan kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken voor uw evenement.

Onze evenementen zijn beroemd om de gezelligheid en het gevoel van teambuilding.

Dat wij er iets leuks van maken is een feit. Het is zelfs zo dat RTV Utrecht ons heeft benaderd voor een reportage.

Zie hier een beeldverslag: